Dokunmamış kumaşların profesyonel tedarikinin bu bilgiyi anlaması gerekir.

November 30, 2021

hakkında en son şirket haberleri Dokunmamış kumaşların profesyonel tedarikinin bu bilgiyi anlaması gerekir.

Spunbond dokunmamış kumaşlar, düşük fiyatları, iyi fiziksel ve mekanik özellikleri ve aerodinamik özellikleri nedeniyle sıhhi malzemeler, tarım malzemeleri, mobilya malzemeleri, ambalaj malzemeleri, tıbbi malzemeler, endüstriyel malzemeler ve diğer ürünlerin imalatında yaygın olarak kullanılmaktadır.

 

Tanınmış maskeler ve dokumasız çantaların yanı sıra günlük yataklarımızda, kanepelerimizde, otomobillerimizde ve çeşitli ambalajlarda dokumasız kumaşlar kullanılmaktadır.Hammadde olarak dokunmamış kumaşları kullanan birçok alt üretici var.

hakkında en son şirket haberleri Dokunmamış kumaşların profesyonel tedarikinin bu bilgiyi anlaması gerekir.  0

 

Peki üreticiler dokunmamış kumaş satın alırken dokumasız kumaşların kalitesini nasıl değerlendiriyor?Dokumasız kumaş örneği aldığımızda şu açılardan değerlendirebiliriz:

 

İlk şey, görünüşe bakmak ve modelin aşağıdaki sorunları olup olmadığına dikkat etmektir:

 

Delikler, kötü düzeltme, renk farkı, topaklar, yabancı madde, homojenlik

 

Ardından, iç kaliteyi aşağıdaki yönlerden analiz edin:

 

Genişlik sapması, metrekare başına ağırlık sapması, birim alan başına kütle değişim katsayısı, kopma mukavemeti, kopma uzaması

 

Farklı uygulamalara göre, aşağıdaki öğeler de seçici olarak test edilebilir:

 

Aşınma direnci, alev geciktirme, PH değeri, oksidasyon direnci, UV direnci, hidrofilik, su direnci vb.

 

Elbette numunelere bakmanın yanı sıra koşullar izin veriyorsa yerinde inceleme için üreticiye gitmek daha iyidir.Bu şekilde, üreticinin üretim ölçeğini, operasyonun standart olup olmadığını ve hizmet kalitesini sezgisel olarak anlayabilirsiniz.

 

Rayson Non Woven Company, 14 yıl önceki kuruluşundan bu yana istikrarlı ve yukarı yönlü bir gelişme trendini sürdürdü.Şu anda 10 gelişmiş nonwoven üretim hattı var.Malzemelerden, üretim süreçlerinden bitmiş ürünlere kadar üretim ve denetim için tekstil endüstrisi standartlarını kesinlikle takip ediyoruz ve çeşitli sektörlerdeki müşterilere yüksek kaliteli spunbond olmayan ürünler sunmak için her zaman "kötü kabul yok, kötü çıktı yok" ilkesine bağlıyız. -dokuma ürünler.

hakkında en son şirket haberleri Dokunmamış kumaşların profesyonel tedarikinin bu bilgiyi anlaması gerekir.  1

 

Güçlü ve dürüst bir ortak bulmak istiyorsanız, muayene için fabrikamıza hoş geldiniz!